Οδοντιατρική - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Οδοντιατρική - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οδοντιατρική (Dental Surgery, BDS)

Πρώτο πρόγραμμα Οδοντιατρικής στην Κύπρο

Οδοντιατρική (Dental Surgery, BDS)

Πρώτο πρόγραμμα Οδοντιατρικής στην Κύπρο

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρική - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Επίπεδο

Dental Surgery, BDS

Γλώσσα

Αγγλικά

Διάρκεια

5 χρόνια

Σχολή

Ιατρική Σχολή

Έναρξη Μαθημάτων

Σεπτέμβριος 2018

Πρώτο Πρόγραμμα Οδοντιατρικής στην Κύπρο

Οδοντιατρική (Dental Surgery, BDS)

Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος στην Οδοντιατρική (Bachelor of Dental Surgery, BDS) διάρκειας 5 χρόνων. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5,000 ώρες θεωρητικής και πρακτικής άσκησης ισοδύναμο με 300 ECTS.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής έχουν επεκταθεί, για τις ανάγκες της οδοντιατρικής, με επιπρόσθετο όροφο που έχει εξοπλιστεί με τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά μέσα διδασκαλίας, πληροφορικής, επικοινωνίας και σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης, που χρησιμοποιούνται σήμερα στην Οδοντιατρική Εκπαίδευση.

Η κλινική άσκηση θα πραγματοποιείται στην Ιδιόκτητη Οδοντιατρική Κλινική του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στοχεύοντας στην άμεση και απρόσκοπτη σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης με τη πρακτική άσκηση.

Το Bachelor of Dental Surgery Degree (BDS) αναγνωρίζεται διεθνώς αφού πληροί τις προδιαγραφές για την άσκηση της οδοντιατρικής (General Dental Practioner) σύμφωνα με τις οδηγίες της EE 2005/36 και τροποποίηση 2013/55/ΕΕ.

Ιατρική Σχολή - Εμπειρία 360 μοιρών

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;
Επικοινωνήστε μαζί μας